Tisdag!

Tisdag idag, har som sagt varit på praktiken idag och det var faktiskt riktigt kul! Började med att sätta en deg, efter det så gjorde jag tre olika sillar, senapssill, inlagd sill med lingon och även vitlökssill. Efter det så malde jag egen nötfärs av köttrester eller vad man ska kalla det för, det var jäkligt tufft må jag säga! Av dom så blev det iallafall fina köttfärsbiffar som ska serveras imorgon till lunch.
Efter praktiken så åkte jag och handlade till mormor som alla andra tisdagar, och väl inne på affären så ringer min chef och ber mig komma ner och jobba någon timme, och snäll som jag är så sa jag självklart ja! ;)
Är på jobbet nu iallafall, och efter detta så ska jag bege mig hem och packa + äta, sedan ska jag åka ut till havsbad igen, men den här gången för en övernattning med Linnéa, riktigt mysigt! :)

Jobbe

Sitter på jobbet, rätt segt faktiskt. Fixar med bokningar hit och bokningar dit, slutar snart iallafall, då ska jag träffa Sanne en sväng, det blir trevligt!

Jag saknar redan min fina vän som har flyttat till Malta för att jobba. Usch vad tomt det kommer bli utan henne! :(


Tanke

Ska man tänka för mycket, eller försöka att inte tänka alls?

Smärta..


-

Jaha, jag sa ju att jag skulle försöka göra den här dagen bra, vilket jag tycker att jag lyckades med relativt bra iallafall. Började dagen med att jobba som sagt var, efter det blev det lite thaimat och sedan bio, såg filmen Flight, och jäklar vilken bra film! Det blev nästan så att det föll en tår i slutet, men det är som vanligt för mig alltså.. Jaha nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det jobb och resten av veckan blir det praktik 08-16.. Det blir säkert bra. :-)


En liten bild på mig igår, haha.


-

Är så himla trött. Igår började dagen med 20 årsfirande av min kusin Amelie, direkt efter det så åkte jag till Amanda som också hade fest för att hon tagit studenten, vid 9 åkte jag å jobbade Storpub till ungefär 03 imorse, eller inatt. Vaknade nu och är så fruktansvärt trött, men det är väl bara att ta tag i den här dagen också, eftersom att jag ska jobba kl 14 igen, segt alltså.. För övrigt så känner jag mig så himla frustrerad just nu, över massa saker egentligen kanske, men jag kan bara koppla det till en situation i mitt liv just nu. Får ont i magen av att tänka på det nu, Så jag struntar i det för tillfället och försöker istället blicka framåt och göra den här dagen bra. Ha en fin dag allesammans.


Fredaaaaag

Fredag idag och jag är frisk som en nötkärna! Så jävla skönt. Har tvättat och varit ute med hundarna nu på förmiddagen, så jävla skönt väder alltså!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kommer Tove hit, vet inte vad vi ska göra riktigt, det blir väl en promenad och en fika eller något i den stilen.
Min helg är iallafall fullspäckad med jobb, födelsedagskalas, examensfester å hej å hå vad de kommer gå. Det blir nog bra, allting blir nog bra en dag.

Hejsvejs!


En bild som kan ge bloggen lite mer färg just idag! :-)


Sjuk som tusan..

Rubriken beskriver mitt hälsotillstånd den senaste veckan, hemskt. Har inte gjort speciellt mycket, såfort jag har försökt att hitta på någonting så har det bara blivit värre. Men nu hoppas jag iallafall att jag är på bättringsvägen, annars j*vlar! Eftersom att jag även har varit någon typ av magsjuk så får jag inte gå till skolan förrens nästa vecka, skönt för henne kan man väl tycka, men det är inte de! Jag måste göra något, får panik snart! Men alla bara jobbar eller går i skolan, det suger.. Aja vi får väl la se vad dagen har att erbjuda då! Hej med er! 

RSS 2.0