Helt slut!

Hellooo! Ligger i sängen och är helt slut i kroppen.. Min helg har bestått av jobb i lördags (07:30-14), stallet efter det och idag så var det bara att pallra sig upp klockan sex för att åka till stallet och ta ut alla hästarna.. Så idag har jag alltså varit i stallet hela dagen och haft utsläppet, lunchat, haft insläppet, ridit Wilmer och mersan.. Nu är jag heeelt slut, som tur var fick jag hjälp av fina Agnes i stallet! :) Jag hoppas verkligen att måndag och tisdag går fort, ska gå i skolan de dagarna och även jobba på tisdag och onsdag, på onsdag är jag ledig ifrån skolan vilket innebär att jag får en chans att sova ut lite på dagen, längtar!! Nej, nu ska jag släcka ner och sova, jag kommer iallafall somna ovaggad inatt! Godnatt på er :) Det blir inga bilder idag, skriver från mobilen och den brukar inte vilja samarbeta med mig:(


Samhällskunskap

Igår gick jag i skolan, blev bjuden på thaibuffé av Tove, handlade åt mormor och sedan åt jag middag med min fina vän Natalie! :)
Efter det gick vi ut med hundarna och åkte till stallet, det var riktigt mysigt!

Nu kommer läraren, det blir inte längre än såhär! Vi hörs sen, pusss


100 %

Hemma ifrån promenaden nu, det blev ett varv runt stan som tog cirka 1 timme, väldigt skönt må jag säga.
Nu ska det bli ändring på min hälsa, jag ska skippa all jäkla onyttig mat, och allt annat onyttigt som man stoppar i munnen, det är så himla dumt!!
Så nu är det skärpning på det, jag har sagt det väääääldigt många gånger förut, men nu är det så. Och det ska jag faktiskt se till, och då menar jag till 100 %!

Nu ska jag ...... plugga lite.. Sen ska jag sova, då vet ni!

Tjopp :)




Hundpromenad

Nu ska jag bege mig ut på en hundpromenad med Amanda, det ska bli väldi väldi väldi skönt å röra på flerret lite! Puss hej leverpastej


Thailand <3

























































Ja, detta var ett par bilder som togs när vi var i Thailand, jag orkar inte lägga upp fler, det tar så himla lång tid!

Sist men inte minst så vill jag bara tacka min underbara Staffan som har bjudit mig på den här otroligt underbara och fina resan som jag fick i julklapp, jag kommer aldrig glömma den här resan, det var den bästa resan jag någonsin varit på och säkert så kommer jag inte uppleva någon finare resa!

TACK min älskling för allt, jag älskar dig mest av allt i hela världen! <3


Måndag morgon

Det blev inga bilder igår, var alldeles för trött för det! Det får bli idag helt enkelt, om jag orkar.
Kollade på Jägarna 2 med mamma igår, ångrar lite att jag såg den, riktigt vidrig film om jag får säga det själv.

Hade ställt klockan på åtta idag för att jag trodde att jag började klockan nio med det nya schemat, men icke sa nicke. Det hade tydligen inte börjat gälla ännu så jag börjar visst halv 12 istället, det kändes inte så jätteroligt att få reda på det precis innan jag skulle åka till skolan :(
Så istället fick det bli en promenad i det fina men dock väldigt kalla vädret med mamma och hundarna, men det var ju skönt och uppfriskande iallafall!

Nu ska jag snart ta mig till skolan och efter det ska jag åka till stallet och rida :)



En bild ifrån Thailand när vi gjorde en liten utflykt och red på elefanter och kollade lite i djungeln, riktigt mysigt!
Några minuter efter att bilden är tagen så ser jag en feeeeeet orm på marken och blir livrädd, blir så rädd så att jag nästan höll på att ramla av elefanten, fy satan vad jag avskyr ormar, det är verkligen min största fobi!

Herrååå


3 månader

Jahapp nu var det ett nytt år igen då, herregud vad tiden går fort!
Och som vanligt har jag varit skitgrym på att blogga, skoja bara. (Hehe)

Nej men nu är det såhär, att jag har faktiskt inte haft någon större lust med det, sådeså.
Under tiden jag har haft ett blogguppehåll så har jag hunnit med väldigt mycket saker, bland annat så har jag umgåtts med mina fina och roliga vänner, TAGIT KÖRKORT!, varit i Thailand på världens underbaraste resa med min älskade älskling, och firat in det nya året med massa roliga människor!

Tänkte slänga in lite bilder från lite roliga tillfällen, men det gör jag nog ikväll innan jag går och lägger mig, för nu ska jag åka och handla tacos som det ska bjudas på här hemma ikväll då min kära bror och min fina mormor kommer över på middag, det blir en mysig kväll :)

Puss å hej sålänge



En fin Ebba som fyllde hela 8 år igår! Tjoho! :)

RSS 2.0