I will always love you

Jag känner mig så jävla tom, allting som sägs, görs och är bara ekar i mitt huvud eller springer runt som en jävla hamster springer i ett hamsterhjul.
Jag är svag, så jävla svag, jag vill inte vara det, men jag orkar inte vara stark, jag kan inte.
Jag tänker inte gå och hålla allt inom mig och låtsas som om ingenting har hänt, det går bara inte att göra så och jag tänker heller inte gå runt och låtsas som om jag inte bryr mig, för det gör jag, och det kanske inte är så konstigt..

Jag har ingen aning om vad jag ska säga, men samtidigt så finns det så himla mycket som jag känner att jag vill säga och få ur mig, men när det väl kommer till skott, så är jag lika tom igen och finner inga ord.

Det jag önskar är att slutet, som egentligen inte skulle komma, hade blivit på ett annat sätt. Det här går inte, jag fattar inte, jag kan inte, jag orkar inte.
Att en människa som har fått en till världens lyckligaste, som har fått en att sväva på moln, som har fått en att verkligen tro på ordet föralltid, bara kan rasa hela ens liv och få en att må såhär dåligt är så jävla sjukt, så jäävla sjukt är det. Men det är väl antagligen så livet är, och som sagt var, för att man ska kunna bli stark så antar jag att man måste få falla och vara ledsen, det är nog väldigt viktigt.. Men nu kommer jag inte kunna resa mig igen, det går inte, det låter helt sjukt, men det kommer aldrig att gå. All luft är ur mig och jag kan inte andas längre, på bara några sekunder så försvann hela mitt liv.
Det här skulle aldrig hända, det fick inte hända. Finns det någon som kan väcka mig ur den här vidriga mardrömmen eller?
Jag önskar att allt var annorlunda, önskar att det här var en riktig mardröm, att jag vaknade och att allting var bra igen, att du var här hos mig, fanns för mig, förstod mig på det sättet som bara du kunde och att ordet föralltid faktiskt var föralltid.
Jag kommer aldrig någonsin igen att tro på ordet föralltid, jag kommer aldrig att bli hel igen, jag kommer aldrig säga att jag inte älskar dig, för det gör jag, alldeles för jävla mycket också, och du kommer heller aldrig att försvinna ifrån mitt hjärta, som sagt var, så står ditt namn inristat i mitt hjärta, och det kommer det föralltid att göra, det är den enda gången jag tror på "föralltid" igen.

Du har vunnit.
Jag ligger ner på marken och du kliver på mig, jag kan inte ta mig upp.
Jag vill att allt ska vara annorlunda, det ska inte vara såhär, det får inte vara såhär, det är totalt jävla förbjudet.

Det var allt för mig i detta inlägg, jag var tvungen att skriva ur mig alla mina känslor, eller det blev inte allt, inte ens nästan. Jag kan inte beskriva mina känslor, min sorg, mitt brustna hjärta, och allt som hör dit. Jag önskar att jag kunde få ur mig det, men nej, det går inte. Jävla skit.

Freitag

Jahapp, då har man genomlidit en fredag till också.. Nåväl, min fredag har bestått av match och andra tillställningar.. Nu har jag precis landat hos min bror och ska sova. En röd lampbild är det enda jag har att erbjuda, f u a

 


Vänner

Inatt har jag sovit i hela 7 timmar och det var så otroligt jävla skönt, vaknade med ny energi och jag tror att jag behövde det.
Idag ska jag hitta på lite saker, då kommer jag på bättre tankar och det gör jag även när jag är med mina fina vänner, utan er hade jag avlidit.

Hejssvejs

-

Sitter i Skolan, är helt förstörd och har inte sovit på två nätter, jag hatar verkligen det här, jag vill åtminstone kunna sova på natten, tack!!!!!


"Man måste få vara ledsen och må dåligt, för att kunna bli stark"

Är fortfarande kvar i skolan, ska åka hem med tåget alldeles strax då jag ska hem till mormor på middag.
Det ska bli väldigt mysigt, det är på något sätt skönt att vara där när man inte mår speciellt bra (skit). Antingen så pratar man, eller så bara är man, och ingenting är konstigt, det gillar jag.


-


Södertörns högskola

Sitter i skolan med Amanda, på Södertörns högskola. Hon ska skriva klart en tenta och jag är med henne för att fördriva tiden och tänka på annat.
Nu ska jag skriva mig ett cv och börja söka jobb, iofs så har jag redan jobb.. Men jag vill ha någonting annat med mer pengar, hej!
Dag 7: En bild på en tid du saknar.


Dag 6: Din Facebookprofilbild med flest likes.


Dag 5: En låt som betyder mycket.

Jag kan inte lägga in klipp i min blogg, tydligen..

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
http://www.youtube.com/watch?v=rWUmyXknwpc


Tjena mittbena!

Idag är det torsdag, och den här veckan har gått riktigt fort!
Igår var jag i stallet och red Mersan, sen tänkte jag ta bussen hem... Och vi kom ju inte direkt så långt, bussen hamnar i diket, och där sitter jag, min hund och busschauffören i typ.. 2 timmar och väntar på att få komma ut! och det var INTE roligt, jag var så jääävla rädd för att bussjäveln skulle tippa helt, men det gjorde den inte! Det kom en snubbe och räddade oss till slut, det var skönt..Jaha, man ser väl inte så mycket, men såhär stod vi.. Ganska länge!

Menmen, ikväll ska jag iallafall träffa min kära vän Linnéa, det ser jag fram emot! Nu ska jag äta, puss å hej


Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.En bild säger väl mer än 1000 ord? :)

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

   

Alla männniskor som jag har i mitt liv, är viktiga för mig!
Men min mamma, bror och mormor är absolut viktigast!
Puss :)

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.Jag vet mest om mig själv! Punkt slut :)

Dag 1: Åtta bekännelser.

- När jag var liten så retade folk mig för att jag hade glasögon.
- Jag har alltid, och kommer alltid att vara en riktig mammagris!
- Jag handlar åt min mormor varje tisdag!
- Jag har en egen liten vovve vid namn Hanna! 
- Jag har inte träffat min pappa på 4, snart 5 år..
- Ibland så lider jag av en grov beslutsångest!
- Jag är fruktansvärt mörkrädd och klarar nästan inte av att sova ensam hemma.
- Jag är rädd för att bli sårad, ledsen och ensam.


Prutt

Det känns lite tråkigt i min blogg just nu, så jag tänkte att vi livar upp litegrann med en sån här!

Dag 1: Åtta bekännelser.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: En låt som betyder mycket.
Dag 6: Din Facebookprofilbild med flest likes.
Dag 7: En bild på en tid du saknar.
Dag 8: Dagens outfit.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Dag 13: Några favoritcitat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild  som får dig att le.
Dag 16: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Din mobiltelefon.
Dag 20: Bilder på ditt/dina favoritklädesplagg.
Dag 21: Din nuvarande profilbild på Facebook.
Dag 22: Visa ditt rum.Jag vill ha sommar och sol nuuu!!


Hola bolla!

Blää, skrev nyss ett inlägg som jag skulle spara och publicera, vilket inte lyckades speciellt bra med tanke på att det försvann.. Nåväl, vi kör helgen lite fort då!

I fredags vankades det jobb och sedan middag hemma hos Sanne! Det bjöds på kycklinggryta med pasta, mycket gott! Kvällen fortsatte hemma hos henne med kortspel, snack och vin! Jag var väl hemma runt 2 tiden eller någonting..

Lördagen hade enbart jobb att erbjuda.. Skönt nog så var det en väldigt lugn dag och kväll :) Efter jobbet så bestämde jag mig för att möta Staffan och sedan ta en promenad hem, det blev en promenad jag seent kommer glömma! Har nog aldrig i hela mitt liv frusit så mycket som jag gjorde, usch..
Sedan blev det bara mys hemma! :)

Söndagen blev en väldigt lugn och skön dag, min bror kom ner hit och åt pizza med mig och mamma, väldigt mysigt! Efter det bestämde jag och mamma oss för att gå på bio! "En gång i Phuket" såg vi, och jag kan verkligen rekomendera den! En väldigt bra film :)
Efter filmen tog jag bilen till Ica för att köpa mig lite godis till Wallanderfilmen! :)

Nej, nu måste jag ta tag i allt som ska vara klart tills imorgon... Ett prov och ett tal är det som står på schemat, blä..

Vi hörs! :)Inte särskilt snygg, men en bild ifrån i fredags iallafall! :D

RSS 2.0